Tomboy.reismee.nl

Portimao

Dit is een ....... wie het weet mag het zeggen. Zijn bek is uitgevoerd met een soort stofzuigersnuit. Op zijn rug bevinden zich twee flappen waarmee hij een golvende beweging maakt.

Reacties

Reacties

john l. van der have

Hallo Hans,

Mooie foto's van Portimao en omgeving. Iedere keer als ik jouw foto's daarvan zie, heb ik heimwee naar de Algarve. Tijdens vorige vakanties zijn Gerda en ik ook in Portimao geweest en met een klein motorbootje overgestoken naar een klein vakantie-eilandje, het was daar erg mooi. Ook in de Hoeksche Waard heeft de zon de afgelopen 6 dagen flink geschenen, met aangename temperaturen en een prettige zeilwind.
Helaas is het weerbeeld al weer verstoord door een depressie. Namens Gerda en mij: "Genieten, samen met Pukkie van deze wonderschone omgeving." O ja, die strandfoto leek een beetje op de zandplaten bij de Krabbekreek, vlakbij St. Annaland.

Groeten,
John & Gerda
z.s. Zeevalk

Theo van Huut

Hoi Hans,dit is een inktvis die aan lager wal is geraakt.
Ik denk een pijlstaartinktvis.
Bij ons is alles oké en het weer is nu ook redelijk.
Het ziet er daar fantastisch uit,straks kom je terug als
mijn surinaamse broer.
We blijven je volgen en de groeten van ons.
Theo en Tiny

Paul van Huut

Hallo Hans, dit is volgens mij inderdaad een inktvis maar dan wel een pijlinktvis want deze soort heeft twee zijwaarts gerichte vinnen waardoor ze een pijlvorm hebben.Mooie foto's allemaal. Hier is alles ok.
Groeten van Michelle en Paul

michel

hoe smaakte hij haha

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!